ΣΧΟΛΙΑ

Εδώ μπορείτε να μας στείλετε
τα σχόλια και
τις εισηγήσεις σας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ

Νοέμβριος 2018
Οκτώβριος 2018


ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ
ΤΟΥ ΜΗΝΑ


ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΣ
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΑκούστε ζωντανά


Η ΤΕΛΕΤΗ ΣΕ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ
ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΝΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΑΝΔΡΕΟΥ

στον Ιερό ναό Αγίου Δημητρίου Ακροπόλεως
Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018

Φωτογραφίες.

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018, δεύτερη Κυριακή της κατανυκτικής περιόδου του Τριωδίου, τελέστηκε από το Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ακροπόλεως η χειροτονία του διακόνου Σωκράτη Ανδρέου από τη Λευκωσία.

Ο Μακαριώτατος χοροστάτησε στον όρθρο και στην Θεία Λειτουργία, συμπαραστατούμενος από το Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Καρπασίας κ. Χριστοφόρο. Στην χειροτονία παρευρέθηκαν πολλοί κληρικοί, συγγενείς και φίλοι του νεοχειροτονηθέντος ιερέως.

Ο Μακαριώτατος απευθυνόμενος προς τον νέο ιερέα επισήμανε την ευθύνη των ποιμένων των ψυχών και ότι ως χάρισμα δίνεται σε λίγους.

Ο νέος ιερέας π. Σωκράτης, θα προσφέρει την ιερατική διακονία του στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ακροπόλεως. Είναι νυμφευμένος και είναι πατέρας τριών τέκνων.

Λίγο πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Μακαριώτατος, θέλοντας να τιμήσει τον σεβαστό π. Σωκράτη, τον προχείρισε σε πρωτοπρεσβύτερο.

Ο νέος πρωτοπρεσβύτερος, π Σωκράτης, εμφανώς συγκινημένος αντιφώνησε με ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη προς το Μακαριώτατο και όλους όσοι συμπαρίστανται στον πνευματικό του αγώνα.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο νέος πρεσβύτερος δέχθηκε τις ευχές του πολυπληθούς εκκλησιάσματος και προσέφερε αναμνηστικά δώρα και κεράσματα σε όλους.Φωτογραφικό υλικό
ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ
ΙΕΡΕΑ ΚΑΙ Η
ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗ ΤΟΥ
ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΚΑΤΑ
ΤΟΥΣ ΕΞΙ ΛΟΓΟΥΣ
ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

Πρωτοπρεσβύτερος
Μάριος
Δημοσθένους
(Διπλωματική Μελέτη)

Περισσότερα...

ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ & ΠΑΙΔΙΟΥ

Έναρξη
Κατηχητικών
2018 - 2019

Λήξη
Κατηχητικών
2017 - 2018

Παιδική Εξοχή - 2018

Φωτογραφίες από Δραστηριότητες
της Κατηχητικής
Κίνησης 2015-2016