ΣΧΟΛΙΑ

Εδώ μπορείτε να μας στείλετε
τα σχόλια και
τις εισηγήσεις σας

ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ
ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ

ΙΕΡΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ

Ιουνίου 2024
Μαΐου 2024


ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ
ΤΟΥ ΜΗΝΑ


ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΣ
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΑκούστε ζωντανά


“ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ”
Εκκλησία Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Ακροπόλεως
Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017

Φωτογραφίες.

Συν Θεώ και δι’ευχών των Ιερέων μας το Ευαγές ‘Ιδρυμα ‘Εργων Κοινής Ωφελείας «Καλός Σαμαρείτης" διοργάνωσε το καθιερωμένο «Γεύμα Αγάπης» για όλους τους συνεργάτες; μέλη της εκκλησιαστικής επιτροπής, των ιδρυμάτων της ενορίας και πολλούς άλλους που διακονούν στις ποικίλες δραστηριότητες τόσο του ναού και του ιδρύματος. Το γεύμα προσφέρθηκε στην αίθουσα «Βασιλικό» του ναού την Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017.

Ο προϊστάμενος του ναού πρωτοπρεσβύτερος Μάριος Δημοσθένους απευθυνόμενος σε όλους τους προσκεκλημένους τόνισε ότι είναι ευλογία η πραγματοποίηση αυτής της ετήσιας εκδήλωσης ως μια καλή ευκαιρία κοινωνίας προσώπων που αγαπούν τον Θεό και αλληλογνωριμίας αλλά συνάμα και μια ευκαιρία να βλέπουμε τον ζήλο ο ένας του άλλου ούτως ώστε να αυξάνουμε και τον δικό μας ζήλο στη διακονία και προσφορά.

Αναφερόμενος στον αγιοπατερικό λόγο του Αγίου Ιωάννη της Κρονστάνδης: «Το να υπηρετεί κανείς τον Θεό είναι μακαριότης» εξήγησε ότι είναι μεγάλο πνευματικό όφελος στη ψυχή του ανθρώπου το να υπηρετεί και να διακονεί μέσα στην εκκλησία. Διότι πρωτίστως η εκκλησία πάντοτε προσεύχεται γι’ αυτούς που την διακονούν αλλά είναι και μεγάλη ευλογία για την ψυχή του ανθρώπου να παίρνει την χάρη, την ενέργεια του Θεού με την δική του ελάχιστη προσφορά αρκεί αυτή να προσφέρεται με ταπεινό φρόνημα.

Στη συνέχεια, εκ μέρους του ιερατείου του ναού, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και το πολύτιμο χρόνο τους που αφιερώνουν στις διακονίες της ενορίας και παράλληλα ευχήθηκε να ευλογεί ο Θεός τον καθένα στη διακονία του με γνώμονα την ωφέλεια του πλησίον και κυρίως την δόξα του ονόματος του Θεού.

Στη μνήμη όλων μας είναι ανεξίτηλη η ζωή και το παράδειγμα του αγαπητού μας πατέρα Σπυρίδωνα, εμπνευστή των έργων αγάπης της ενορίας και ακούραστου εργάτη της αγάπης του Χριστού και του πλησίον. Ως εκ τούτου το γεύμα αυτό αφιερώνεται κάθε χρόνο ως ένα μνημόσυνο και τον παρακαλούμε να πρεσβεύει αενάως για όλους μας στο Ουράνιο Θυσιαστήριο.

«Καλή συνέχεια στη διακονία μας!»
«Καλές Γιορτές και Ευλογημένα Χριστούγεννα!»Φωτογραφικό υλικό
ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ
ΙΕΡΕΑ ΚΑΙ Η
ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗ ΤΟΥ
ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΚΑΤΑ
ΤΟΥΣ ΕΞΙ ΛΟΓΟΥΣ
ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

Πρωτοπρεσβύτερος
Μάριος
Δημοσθένους
(Διπλωματική Μελέτη)

Περισσότερα...

Ο Άγιος Νεκτάριος

ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ & ΠΑΙΔΙΟΥ

Έναρξη Κατηχητικών
Συνάξεων 2021-2022

Λήξη Κατηχητικών
Συνάξεων 2020-2021

Κατηχητική Κίνηση 2018
Παιδική Εξοχή

Φωτογραφίες από Δραστηριότητες
της Κατηχητικής
Κίνησης 2015-2016