ΣΧΟΛΙΑ

Εδώ μπορείτε να μας στείλετε
τα σχόλια και
τις εισηγήσεις σας

ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ
ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ

ΙΕΡΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ

Ιουνίου 2024
Μαΐου 2024

HOLY
SERVICES

June 2024
April 2024


ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ
ΤΟΥ ΜΗΝΑ


ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΣ
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΑκούστε ζωντανά


Παιδική Εξοχή
«ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΡΑ», ΠΕΔΟΥΛΑΣ
Κορίτσια, 2-6/7/2018
Αγόρια, 6-10/72018

Φωτογραφίες.

Με την χάρη του Θεού πραγματοποιήθηκε και αυτή την ευλογημένη χρονιά η «Παιδική Εξοχή» για τα παιδιά του κατηχητικού της ενορίας Αγίου Δημητρίου Ακροπόλεως στο δροσερό βουνό του Πεδουλά. Στην Παιδική Εξοχή φιλοξενήθηκαν παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου για να περάσουν λίγες όμορφες και ξεκούραστες ημέρες σε μια ατμόσφαιρα εμποτισμένη με την αγάπη του Θεού.

Με πατρική αγάπη και προσευχή καταρτίστηκε από τους ιερείς του ναού μας το καθημερινό πρόγραμμα απασχόλησης και ψυχαγωγίας των παιδιών με πρώτιστο γνώμονα πάντοτε την πνευματική τους ωφέλεια. Μεταξύ 2-6 Ιουλίου φιλοξενήθηκαν τα κορίτσια και μεταξύ 6-10 Ιουλίου τα αγόρια. Θέμα της φετινής Παιδικής Εξοχής ήταν: «Η Φύση, ο Δημιουργός και ο Προορισμός μας!»

Στη «Παιδική Εξοχή» δόθηκαν στα παιδιά ποικίλες ευκαιρίες ωφέλειας μέσα από διάφορες δραστηριότητες όπως χειροποίητες κατασκευές, ζωγραφιές, διαγωνισμούς, θεατράκια, τραγούδι, περιπάτους στην όμορφη φύση και στις χαριτωμένες εκκλησίες του Πεδουλά και ομαδικά παιχνίδια με γέλιο και χαρά.

Μεγάλη πνευματική ωφέλεια πήραν όλα τα παιδιά με την μετοχή τους στο μυστήριο του αγιασμού την πρώτη ημέρα της Παιδικής Εξοχής, το μυστήριο της ιεράς εξομολογήσεως και κυρίως της Θείας Λειτουργίας όπου είχαν την ευλογία να κοινωνήσουν των Aχράντων Mυστηρίων. Επίσης εμπειρία Θεού για τα παιδιά ήταν και οι αγιοπνευματικές ομιλίες των ιερέων μας καθώς και η κοινή πρωινή και βραδυνή προσευχή με την ευχούλα «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού, Ελέησον Ημάς».

Ευχαριστούμε θερμά τους ιερείς της ενορίας μας για τη καθημερινή τους παρουσία, καθοδήγηση, αγάπη και φροντίδα. Επίσης ευχαριστούμε όλες τις κυρίες που διακόνησαν ακούραστα για τη καθημερινή διατροφή των παιδιών και όλων των κατηχητών.

Μεγάλη δοξολογία αναπέμπουμε στον Χριστό μας, που χάρισε σε όλους μας πλούσια την χάρη Tου και στη φετινή Παιδική Εξοχή αφήνοντας μέσα στις καρδιές και στο νου μας μια μοναδική εμπειρία Θεού.

«Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού, Ελέησον Ημάς»

Από την Κατηχητική Ομάδα
Ενορίας Αγίου Δημητρίου Ακροπόλεως

Φωτογραφικό υλικόΚΑΤΗΧΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ
ΙΕΡΕΑ ΚΑΙ Η
ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗ ΤΟΥ
ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΚΑΤΑ
ΤΟΥΣ ΕΞΙ ΛΟΓΟΥΣ
ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

Πρωτοπρεσβύτερος
Μάριος
Δημοσθένους
(Διπλωματική Μελέτη)

Περισσότερα...

Ο Άγιος Νεκτάριος

ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ & ΠΑΙΔΙΟΥ

Έναρξη Κατηχητικών
Συνάξεων 2021-2022

Λήξη Κατηχητικών
Συνάξεων 2020-2021

Κατηχητική Κίνηση 2018
Παιδική Εξοχή

Φωτογραφίες από Δραστηριότητες
της Κατηχητικής
Κίνησης 2015-2016