ΣΧΟΛΙΑ

Εδώ μπορείτε να μας στείλετε
τα σχόλια και
τις εισηγήσεις σας

ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ
ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ

ΙΕΡΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ

Ιουλίου 2024
Ιουνίου 2024

HOLY
SERVICES

July 2024
June 2024


ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ
ΤΟΥ ΜΗΝΑ


ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΣ
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΑκούστε ζωντανά


Παιδική Εξοχή
«ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΡΑ», ΠΕΔΟΥΛΑΣ
Αγόρια, 30 /6– 4/72017
Κορίτσια, 4-8/7/2017

Φωτογραφίες.

Πραγματοποιήθηκε και φέτος με την βοήθεια του Θεού η «Παιδική Εξοχή» για τα παιδιά του κατηχητικού της ενορίας Αγίου Δημητρίου Ακροπόλεως. Η ενορία μας φιλοξένησε στο όμορφο δροσερό βουνό του Πεδουλά με χαρά και περισσή αγάπη παιδιά του Δημοτικού και Γυμνασίου για να περάσουν λίγες ημέρες σε μια ξέγνοιαστη ατμόσφαιρα και εμποτισμένη από την χάρη και ευλογία του Θεού.

Με πατρική αγάπη καταρτίστηκε από τον προΐστάμενο του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου πρωτοπρεσβύτερο Μάριο Δημοσθένους, το καθημερινό πρόγραμμα ψυχαγωγίας των παιδιών με πρώτιστο γνώμονα πάντοτε την πνευματική τους ωφέλεια. Μεταξύ 30 Ιουνίου και 4 Ιουλίου φιλοξενήθηκαν τα αγόρια και στις 4 Ιουλίου με 8 Ιουλίου τα κορίτσια. Θέμα της φετινής «Παιδικής Εξοχής» ήταν: Ο Χριστός, η Ζωή μας!

Στην «Παιδική Εξοχή» τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ωφεληθούν με την επικοινωνία και συναναστροφή τους μέσα από μια ποικιλία δραστηριοτήτων όπως χειρωνακτικές κατασκευές, ζωγραφιές, έμαθαν να μπλέκουν κομποσχοίνι, να τραγουδούν χριστιανικά τραγουδάκια, περπάτησαν στην όμορφη φύση του βουνού, προσκύνησαν τις χαριτωμένες εκκλησίες του Πεδουλά και απόλαυσαν την χαρά των ομαδικών παιχνιδιών.

Μεγάλη ωφέλεια πήραν όλα τα παιδιά με την μετοχή τους στο μυστήριο της ιεράς εξομολογήσεως και της Θείας Λειτουργίας αφού είχαν την ευλογία να κοινωνήσουν των Aχράντων Mυστηρίων. Επίσης εμπειρία Θεού για τα παιδιά ήταν και οι αγιοπνευματικές ομιλίες των ιερέων μας καθώς και η κοινή πρωινή και βραδυνή προσευχή με την ευχούλα «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού, Ελέησον Ημάς».

Ευχαριστούμε πολύ τους ιερείς της ενορίας μας για την καθημερινή τους παρουσία, προσευχή, αγάπη και καθοδήγηση. Επίσης ευχαριστούμε όλες τις κυρίες που διακόνησαν με πολύ κόπο στην κουζίνα και φρόντισαν γενικά ό,τι χρειαζόμασταν όλοι μας, μικροί και μεγάλοι.

Τέλος ευχαριστούμε πάλιν και πολλάκις τον Χριστό μας, που μας χάρισε πλούσια την χάρη Tου και στη φετινή «Παιδική Εξοχή» αφήνοντας μέσα στις καρδιές μας μια πληρότητα χαράς και εμπειρίας Θεού.

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!
Από την Κατηχητική Ομάδα
Ενορίας Αγίου Δημητρίου Ακροπόλεως

Φωτογραφικό υλικόΚΑΤΗΧΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ
ΙΕΡΕΑ ΚΑΙ Η
ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗ ΤΟΥ
ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΚΑΤΑ
ΤΟΥΣ ΕΞΙ ΛΟΓΟΥΣ
ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

Πρωτοπρεσβύτερος
Μάριος
Δημοσθένους
(Διπλωματική Μελέτη)

Περισσότερα...

Ο Άγιος Νεκτάριος

ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ & ΠΑΙΔΙΟΥ

Έναρξη Κατηχητικών
Συνάξεων 2021-2022

Λήξη Κατηχητικών
Συνάξεων 2020-2021

Κατηχητική Κίνηση 2018
Παιδική Εξοχή

Φωτογραφίες από Δραστηριότητες
της Κατηχητικής
Κίνησης 2015-2016