ΣΧΟΛΙΑ

Εδώ μπορείτε να μας στείλετε
τα σχόλια και
τις εισηγήσεις σας

ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ
ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ

ΙΕΡΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ

Ιουνίου 2024
Μαΐου 2024


ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ
ΤΟΥ ΜΗΝΑ


ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΣ
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΑκούστε ζωντανά


“ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ”
Εκκλησία Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Ακροπόλεως
Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018

Φωτογραφίες.

Mε τη χάρη του Θεού το Ευαγές ‘Ίδρυμα ‘Έργων Κοινής Ωφελείας «Καλός Σαμαρείτης" διοργάνωσε το καθιερωμένο «Γεύμα Αγάπης» για όλους τους συνεργάτες οι οποίοι προσφέρουν στις διακονίες της ενορίας μας. Το γεύμα προσφέρθηκε στην αίθουσα «Βασιλικό» του ναού την Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου.

Ο προϊστάμενος του ναού πρωτοπρεσβύτερος Μάριος Δημοσθένους απεύθυνε λίγα λόγια αγάπης σε όλους τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε, όπως κάθε χρόνο, στο ξεχωριστό λόγο του Αγίου Ιωάννη της Κρονστάνδης: «Το να υπηρετεί κανείς τον Θεό είναι μια μακαριότης». Από όποια θέση και αν διακονούμε υπηρετώντας ταπεινά την Εικόνα του Θεού, τον αδελφό μας, διακονούμε τον ίδιον τον Θεό. Και αυτός που πρωτίστως ωφελείται είναι εμείς που προσφέρουμε. Την ανταπόδοση θα την δώσει ο ίδιος ο Θεός στον καθένα μας ανάλογα με την πρόθεση μας με γνώμονα την άμετρη αγάπη και θεία δικαιοσύνη Του.

Στη συνέχεια, εκ μέρους του ιερατείου του ναού, ευχήθηκε σε όλους όπως εκπληρώνονται όλα τα ευγενή και αγαθά όνειρα μας αλλά κυρίως να μας αξιώσει ο Θεός να βιώσουμε αυτό το αληθινό πνεύμα, να έχουμε δηλαδή πάντα στη καρδιά μας ένοικο τον ίδιο τον Χριστό, τον Υιό και Λόγο του Θεού.

Το γεύμα αυτό προσφέρεται κάθε χρόνο ως μνημόσυνο για τον πατέρα Σπυρίδωνα, εμπνευστή των έργων αγάπης της ενορίας, ο οποίος έκανε πράξη όλα αυτά τα έργα της έμπρακτης αγάπης του Χριστού μέσα στην Εκκλησία και τον παρακαλούμε να πρεσβεύει για όλους μας στο Ουράνιο Θυσιαστήριο.

«Καλή και Ευλογημένη διακονία σε όλους!»
«Καλές Γιορτές και Ευλογημένα Χριστούγεννα!»Φωτογραφικό υλικό
ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ
ΙΕΡΕΑ ΚΑΙ Η
ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗ ΤΟΥ
ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΚΑΤΑ
ΤΟΥΣ ΕΞΙ ΛΟΓΟΥΣ
ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

Πρωτοπρεσβύτερος
Μάριος
Δημοσθένους
(Διπλωματική Μελέτη)

Περισσότερα...

Ο Άγιος Νεκτάριος

ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ & ΠΑΙΔΙΟΥ

Έναρξη Κατηχητικών
Συνάξεων 2021-2022

Λήξη Κατηχητικών
Συνάξεων 2020-2021

Κατηχητική Κίνηση 2018
Παιδική Εξοχή

Φωτογραφίες από Δραστηριότητες
της Κατηχητικής
Κίνησης 2015-2016