ΣΧΟΛΙΑ

Εδώ μπορείτε να μας στείλετε
τα σχόλια και
τις εισηγήσεις σας

ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ
ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ

ΙΕΡΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ

Ιουνίου 2024
Μαΐου 2024

HOLY
SERVICES

June 2024
April 2024


ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ
ΤΟΥ ΜΗΝΑ


ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΣ
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΑκούστε ζωντανά


Εσπερινός Αγίου Φανουρίου του νεοφανούς μάρτυρος, 26.8.2020

Φωτογραφίες.

Συν Θεώ εορτάσθηκε και φέτος στο όμορφο Παρεκκλήσιο του Αγίου Φανουρίου στην ενορία Ακροπόλεως στη Λευκωσία η μνήμη του Αγίου Φανουρίου του Νεοφανούς και Θαυματουργού.

Την παραμονή της εορτής, Τετάρτη 26 Αυγούστου χοροστάτησε ο χωρεπίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος τελώντας την ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού. Το πρωί της ημέρας της εορτής του Αγίου Φανουρίου αφού εψάλη ο όρθρος, τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία. Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος.

Καλούμαστε όλοι οι ορθόδοξοι χριστιανοί να τιμήσουμε τον Άγιο Φανούριο με το να γίνουμε μιμητές του βίου του και της μεγάλης αγάπη του για τον Χριστό, αφού η αληθινή τίμηση του Αγίου είναι η μίμηση του. Αυτός είναι ο σκοπός της ζωής κάθε ορθόδοξου χριστιανού, να αγαπήσει τον Θεό, να θεραπεύσει την καρδιά του έτσι ώστε να κινείται αδιάλειπτα προς Αυτόν και να ζει ο ίδιος ο Χριστός στη καρδιά μας εν πνεύματι Αγίω.

Στη μνήμη μας μένει ανεξίτηλη η ζωή και ο βίος του κτήτορα του ευλογημένου αυτού παρεκκλησίου πρωτοπρεσβύτερου Σπυρίδων Δημοσθένους. Πρότυπο θυσιαστικής αγάπης προς τον Θεό και τον πλησίον. Η συνείδηση μας μαρτυρεί ότι ο πάτερ Σπυρίδωνας ανήκει στη χορεία των αγίων μαρτύρων και τον παρακαλούμε να πρεσβεύει για όλους εμάς έτσι ώστε να μας αξιώσει ο καλός Θεός να γίνουμε και εμείς μιμητές των αγίων της εκκλησίας μας. Αμήν.

Άγιε του Θεού Φανούριε πρέσβευε υπέρ ημών!!Φωτογραφικό υλικό
ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ
ΙΕΡΕΑ ΚΑΙ Η
ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗ ΤΟΥ
ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΚΑΤΑ
ΤΟΥΣ ΕΞΙ ΛΟΓΟΥΣ
ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

Πρωτοπρεσβύτερος
Μάριος
Δημοσθένους
(Διπλωματική Μελέτη)

Περισσότερα...

Ο Άγιος Νεκτάριος

ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΑΓΑΠΗΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ & ΠΑΙΔΙΟΥ

Έναρξη Κατηχητικών
Συνάξεων 2021-2022

Λήξη Κατηχητικών
Συνάξεων 2020-2021

Κατηχητική Κίνηση 2018
Παιδική Εξοχή

Φωτογραφίες από Δραστηριότητες
της Κατηχητικής
Κίνησης 2015-2016